22- Suçluları bedelini daima masumlar öder

70K 1.6K 580
                                    

Herkese tekrardan merhabalar vee iyi okumalarr!

vote atmayı, yorum bırakmayı ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için profilimi takip etmeyi unutmayın...


Ama... gidemezdim ki. Bulut' un bana ihtiyacı vardı. Eğer şimdi gidersem yıkılırdı. Ona bunu tekrar yaşatmaya hakkım yoktu.

Bulut'un yanına yattım ve saçlarını okşamaya başladım. Kokusunu içime çektim. Çok güzel kokuyordu. Bulut'u biraz çekerek göğsümün üzerine yatırdım.

Yavru kedi gibi bana sokulmasına karşın bi gülümseme belirdi yüzümde. yorganla iyice örttüm. Sonra bende gözlerimi kapattım...

🕛🕤🕗🕓

Sabah Bulut

Uyandığımda Ekin'le yüz yüzeydik. Onunla böyle uyanmak hoşuma gidiyordu.

Yüzümde bir gülümseme belirmişti. Taa ki yataktan kalkıp kocaman kan lekesini görene kadar. Hemen banyoya gidip ped baktım ama yoktu. Nerdeydi bu aptal şeyler!

Bir yandan ped arıyor bir yandan da Ekin'i uyandırmadan çarşafı nasıl değiştireceğimi düşünüyordum. En sonunda Ekin'i kaldırmaktan başka çarem olmadığını farkettim.

-"Ekin. Ekin uyanır mısın? Ekin! Ekin kalk" homurdanarak uyanan Ekin bana bakarak "ne oldu?" dedi.

-"Ekin odadan çıkar mısın?"

-"Neden?

-"Ekin çık"

-"Olmaz bebeğim uykum var"

-"Ya Ekin!"

-"Sebebini söyle çıkarım"

-"Şeyy.."

-"Neyy?"

-"Markete gitmen lazım. hemde benim... ben markete gidebilir miyim?"

-"olmaz güzelim. Bişey alınıcaksa Uğur'a söyle alsın"

-"Söyliyemem"

-"Ne oldu Bulut söyle"

-"Ben şey.."

-"Offf sen ney?" Ekin'in gözü yataktaki kana kayınca kaşları havaya kalktı ve gülümsedi. "Regl mi oldun?" Bu kadar açık sormasa olmuyor sanki! Aptal aptal başımı salladım. "Tamam ben markete giderim" diyip gülerek kalktı. Ben salak gibi yatakta oturakalmıştım.

Birden arkamda iki el hissettim. "Benden utanma küçük cadı" diyen Ekin beni daha çok utandırıyordu. Yüzüm kıpkırmızı olurken başımı aşağı yukarı salladım. Ekin'in güldüğünü duyabiliyordum.

Ekin odadan çıkar çıkmaz çarşafları topladım ve makineye attım. Sonra da kanlı külotumu değiştirmek için dolabı açtım. Ama burda benim kalpli külotlarım yerine dantellileri vardı. Oflaya puflaya içlerinden en normal olanını aldım. Sonra da hızlı bir duş almak üzere banyoya girdim.

Temizlendikten sonra giyindim. Kahvaltı hazırlamak için aşağı indim ve dolabı açtım. İçinden kahvaltılıkları çıkarttıktan sonra patates aldım ve haşlamaya başladım. Patatesler haşlanırken kapının açılma sesi geldi. Muhtemelen gelen Ekin'di.

Mutfaktan çıktım ve kapının olduğu tarafa gittim. Ekin elindeki pedi bana doğru fırlattı. "Al bakalım" diyip mutfağa ilerledi.

Pedlerle birdikte hemen banyoya girdim. Geçici olarak koyduğum peçeteleri tuvalete atıp ped taktıktan sonra ellerimi yıkayıp tuvaletten çıktım.

~Zor Aşk~Where stories live. Discover now