15-Bulut yok

82.3K 2.1K 311
                                    

Herkese tekrardan merhabalar ve iyi okumalarr!

vote atmayı, yorum bırakmayı ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için profilimi takip etmeyi unutmayın...

Ekinden

5 saat sonra

Toplantılardan çıkmıştım. Son katıldığımız ihaleyi de kazanmıştık ama bu seferkinde rakibimiz güçlüydü! Ayrıca en büyük düşmanımdı kendisi! Kerem!

Telefonum çalmaya başlamıştı. Sessize alarak ve arabaya bindim. Sinirlerim bozulmuştu. Bunu ısrarla çalan telefonum da tetiklemeye devam ediyordu. Telefonu açtım ve "Umarım önemli bir şey olmuştur yoksa-"

-"Ekin Bey kız kaçmış!" Lafımı bölmesini umursamadan cümle beynimde yankılanmaya başladı. 'BULUT KAÇMIŞ

BULUT!

KAÇMIŞ!

Hayır! Bu olamazdı! " Ne bokuma diktim lan ben sizi oraya!? Eğer o kız sapasağlam yarın elimde olmassa hepinizi sikerim duydun mu!? Şimdi kapat ve bütün adamlarla birlikte kızı aramaya koyul. Eğer bulamassanız gidin kafanıza sıkın çünkü yaşama ihtimaliniz daha yüksek!"

Telefonu yan koltuğa fırlatarak gaza yüklendim. Son derece hızlı sürüyordum. Böyle bir aptallığı nasıl yapardı?! Onu uyarmıştım. Onu uyarmıştım!

🕛🕤🕗🕓

Saatlerdir evde terör estiriyordum. Resmen katliam yarattım burda. Bu siktiğimin piçlerini ne bokuma buraya dikmiştim ben!

Aramalar hala devam ediyordu ama bi bok bulunamamıştı. Eve girip kendimi yatağa attım. Onu bulmak zorundaydım. Bulmalıydım! Hangi siktimin cesaretiyle bunu yapmıştı? Nereye gidecekti ki? Ailesinin ve en yakın arkaşının hatta gidip gidebileceği her yerin önüne ve içine adam dikmiştim.

Uyuyamayacağımı fark ettiğimde yataktan kalkıp terasa çıktım. Elimdeki şarap şişesini bardağa doldurup yudumluyordum ama bir yerden sonra kibarlığı bırakıp dikmeye başladım.

Kolay sarhoş olmazdım ama bu gece olmak istiyordum. Tanıdık bir numarayı aradım. İlk çalışta o ince sesi kulaklarımı tırmalamıştı. Kesinlikle ağzını bağlayacaktım.

2 şişe devirdikten sonra kapım açılmıştı. İçeri gelmişti. Adı da Esma mıydı neydi... neyse. sürtüğün tekiydi. Elleri bir türlü rahat durmuyordu. Sürekli kıkırdayıp bana sürtünüyordu.

Ama şu an rahatlamaya ihtiyacım vardı. O yüzden ellerini tutup tek hamlede altıma aldım. Kenardaki odalardan birisinin içine kendimi attım ve geceyi başlattım.

Sabah

Uyanıp banyoya girdim. Kız gitmişti.
Rutin işlerin ardından Bulut' la ilgili bilgi almak adına aşağı indim. Bütün piçler kapının önünde dizilmişti. Uğur'un yanına giderek sordum. "Bulabildiniz mi?" Uğur başı öne eğik bi şekilde sağa sola salladı. "Bulamadık, hiçbir iz yok. Güvenlik kameralarında bile iz yok" dedi. Nasıl olurdu? Onca kameranın kör noktasını nasıl bulmuştu ki!?

Sinirle çöp kovasına yumruk attım. Dışarısı çok soğuktu. Yağmur yağıyordu. Acaba nerdeydi şimdi? Tanıdığı birinde olsaydı şimdiye çoktan bulmuştuk ama değildi işte!

Bulut' un odasına giderek herhangibi iz aradım.  Ama o da yoktu.
Sinirle bütün odayı dağıtıyordum. Fıstık Ezmesi ayağımın dibindeydi. Hiçbir şeyini almadığı gibi Fıstık Ezmesini' de almamıştı. Odadaki tüm aynayı, camı indirince biraz rahatlamıştım. Poyraz' ı aradım.

-"Ekin naber?" Dedi neşeyle

-"Poyraz Bulut kaçtı! Dünden beri bulamıyorum."

-"Ekin sakin ol"

-"Nasıl sakin olayım lan!"

-"Ekin evde misin yanına geliceğim"

-"Gelme! Kimseyi görmek istemiyorum. Haberin olsun diye aradım"

-"Hayır Ekin! Kızı görünce yine zarar vermeyeceksin değil mi?" Sessiz kaldım. "Ekin sakın. Sakın yapma-" yüzüne kapattığım için devamını duyamadım.

-Bölüm Sonu-

Sizce bölüm nasıldı?

Bulut gerçekten kaçtı mı?

Kaçtıysa Ekin sizce ne yapacak?

vote atmayı, yorum bırakmayı ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için profilimi takip etmeyi unutmayın...

~Zor Aşk~Where stories live. Discover now