11-Kız çocuğu

95.7K 2.4K 682
                                    

Herkese tekrardan merhabalar vee iyi okumalarr!

vote atmayı, yorum bırakmayı ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için profilimi takip etmeyi unutmayın...

Poyraz'ın villasının önüne gelince arabadan indik. Bulut'u dirseğinden tutarak durdurdum. Yine mutsuzum diye bağıran surat ifadesini takınmıştı.

"Yüz ifadeni düzelt" dedim.
Birlikte kapının önüne geldik.

Kapıyı poyraz ve aslı açtı. İkiside gülerek "hoşgeldiniz" dedi. Ben Poyraz'la sarılırken Bulut ve Aslı tanışıyordu. Aslı iyi bir kızdı. Bulut'a iyi geliceğini düşünüyordum.

Hep birlikte yemek masasına geçtik. Yemek masasında muhabbeti ilerletmiştik. Bulut ile Aslı tahmin ettiğim gibi iyi anlaşmışlardı.

Bulut

Yemekten sonra ben Aslı' yla, Ekin Poyraz' la konuşuyorduk. Aslı çok tatlı bir kızdı. Onu sevmiştim. Ama muhabbet bir anda farklı bir yere gelince afallamıştım.

-"Ekin'le nasıl gidiyorsunuz?" Demişti. Yalan söylesem anlar mıydı. Zaten değişen yüz ifademden anlamıştı muhtemelen.

-"Bir sorun mu var?" Diyince daha da panikledim.

-"yoo yok. Ne sorun olabilir ki?" Diye kıvırdım. Aslı pek inanmış gibi görünmüyordu. Hemen konuyu değiştirdim. "Ee siz Poyraz' la nasıl tanıştınız?" Güldü

"Hımm... Biz poyrazla beni vurmak üzereyken tanıştık."

"Nasıl yani?"güldü.

"Biraz garip biliyorum. Ama sandığın gibi değil. Gecenin körüydü. Ben arkadaşımdan çıkmıştım. Baştan aşağı siyah giyinmiştim. Poyraz da o gece benimle aynı saatte bir kadının peşindeymiş. Bana tam neden olduğunu söylemedi ama kadın galiba çocukları uyuşturucu satıcılığına zorluyormuş." Ben merakla dinliyordum.

"Sonra nasıl olduysa kadın izini kaybettirmiş. O boş sokaklarda da benden başka kimse yoktu. Ta ki birisi bana yumruk atana kadar. Neye uğradığımı şaşırıp yere düşmüştüm. Sonra Poyraz bana vurmaya devam etti. En son başıma silahı dayadığında can havliyle kendimi toparlayıp ağlaya ağlaya bağırmıştım.

Poyraz o an benim o kadın olmadığımı fark etmişti. Sonra hemen beni kaldırdı. İlk başlarda çok korkuyordum. Çünkü beni buraya getirmiş ve zorla tutuyordu. Polisle uğraşmak istemediği için beni bir odada kilitli tutuyordu. Onu ihbar edeceğimi düşünüyormuş. Bana çok kötü davranıyordu ama sonra değişti. Daha iyi davranmaya başladı. Tabi onu affetmem basit olmadı. Ama şimdi gördüğün gibi. Birbirimizi çok seviyoruz."

"Ama seni zorla tutuyordu"

-"Hayatta her şeyin bir sebebi vardır. Bu bir puzzle ve bizim parçaları bulmamız için bazı şeyleri yaşamamız lazım. Evet çok zor zamanlardı. İlk başta çok korkuyordum ama şimdi Poyraz var. Birbirimizi seviyoruz. Bence bu yaşadığım her şeye değer"

O kadar şey yaşamışlardı ama şu an birbirlerine deliler gibi aşıklardı...

🕛🕤🕗🕓

Biz konuşurken Poyraz Aslı' nın yanına geldi ve bir anda ona sarıldı. Sonra Aslıya ve bana bakarak "Kızlar şişe çevirmece oynayacağız. İtirazınız yoksa sizi salona alalım."

-"şeyy... ben oyna" derken Aslı itiraz etti.

-"Yaa mızıkçılık yapma Kumsal. üç kişi tadı çıkmaz ki!" Diyip beni salona sürükledi.

Hepimiz yuvarlak bir masanın etrafında toplandık. Ben Ekin'in karşısına Aslı da Poyraz'ın karşısına oturmuştu. İlk tur Poyraz ve Aslı' ya çıktı. Aslı doğruluk dedi. Poyraz' da Aslı' ya

~Zor Aşk~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin